Η Points of You είναι ένα επαναστατικό εργαλείο για εταιρική χρήση

Το γραφείο ανθρώπινου δυναμικού στις Google, Cirque du Soleil, Teva, Intel και σε άλλες εταιρείες έχουν εφαρμόσει τα εργαλεία της Points of You®. Επαγγελματίες coaches, επαγγελματικοί σύμβουλοι και διοικητικά στελέχη αναγνωρίζουν την αξία αυτού του ισχυρού εργαλείου σε 150 χώρες παγκοσμίως.

Οφέλη

Σαν εργαλείο προωθεί τη καλύτερη κατανόηση ατόμων σε μία ομάδα

Ένας επαγγελματίας που δεν είναι καλός στη συζήτηση, βελτιώνεται σημαντικά στην επικοινωνία του με άλλους

Σαν εργαλείο που φτάνει σε λύσεις κοιτώντας το θέμα από άλλες οπτικές γωνίες

Χωρίς αριθμητικές τιμές αλλά συγκεκριμένες λύσεις που επικεντρώνονται στους ανθρώπους.

Σαν εργαλείο ice breaker για «να σπάσει τον πάγο» και να ενθαρρύνει την ευέλικτη σκέψη σε μία συνάντηση

Μία σειρά από ιδέες για την ανάπτυξη νέου προϊόντος μπορεί να δημιουργηθεί μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

CASE STUDY

Εφαρμοσμένο παράδειγμα στο Cirque du Soleil

Πως να εμπνεύσετε τη κατανόηση στα μέλη μίας ομάδας

Το Cirque du Soleil υιοθέτησε το εργαλείο μας για να επικοινωνήσει σε ένα συνέδριο τα επιτεύγματα των ακροβατών σε βάθος χρόνου. Ο υπεύθυνος έθεσε/υπέδειξε το πρόβλημα «Για να είμαστε ειλικρινής, είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά δεν είναι πολύ καλοί στο να σου εκφράσουν τι επιδιώκουν με αυτό που κάνουν και παίρνει τους υπεύθυνους πολύ περισσότερο χρόνο για να καταλάβουν αυτό που θέλουν να επικοινωνήσουν». Η Points of You® έλυσε αυτό το πρόβλημα. Ακόμη και ηθοποιοί που δεν είναι καλοί στην επικοινωνία μπορούν να πουν ξεκάθαρα στους υπεύθυνους για τη παρούσα κατάσταση και να μεταφέρουν στους υπεύθυνους τις οδηγίες πιο καθαρά.

Εφαρμοσμένο παράδειγμα στο ΙΚΕΑ

Ψάξε σωστές λύσεις κοιτώντας από διαφορετικές οπτικές γωνίες

Στο ΙΚΕΑ, το τμήμα πωλήσεων χρησιμοποιεί το Points of You®. Τη πρώτη φορά που σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν τη Points of You® ήταν όταν υπήρξε πρόβλημα στην επικοινωνία μεταξύ των πωλητών και της διοίκησης, δε μπορούσαν να διεξάγουν έναν ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογο, και να επιτύχουν ένα απτό αποτέλεσμα. Σε προηγούμενες συναντήσεις πωλήσεων, συζητούσαν για μέτρα που έπρεπε να παρθούν, όπως η αύξηση επισκέψεων και τηλεφωνικών πωλήσεων, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Αξιοποιώντας τα δημιουργικά εργαλεία της Points of You® άλλα θέματα σχετικά με την επιχείρηση, όπως πως να δημιουργήσουν ένα φιλικό εταιρικό περιβάλλον ή κακές επιδράσεις στην επιχείρηση μπόρεσαν επίσης να συζητηθούν. Τα εργαλεία τους δίνουν την ευκαιρία να βρουν ουσιαστικά μέτρα εστιάζοντας σ’ αυτά που έχουν να πουν οι υπάλληλοι, οι οποίοι ασχολούνται με το αντικείμενο /έχουν άποψη από πρώτο χέρι αντί να κυνηγούν νούμερα.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΟ WORKSHOP